Bingo

bingo balletjes bingo!

Contactpersoon: Jo Oprins, tel. 452566
Plaats: 't Trefpunt
Tijd: maandag 13:30u tot 16:30u.
Kosten: € 6,00 per kaart

De Senioren Vereniging Gilze organiseert in de wintermaanden regelmatig een bingomiddag voor de leden.

De bingomiddagen worden gehouden in de seniorensociëteit 't Trefpunt, Kerkstraat 81 te Gilze.

Er wordt gespeeld om mooie prijzen in de vorm van levensmiddelenpakketten, bloemen en waardebonnen.
Maar het voornaamste is, dat u een aangename middag heeft. Er wordt in een tempo gespeeld, dat iedereen goed kan volgen.

De bingo is van 13.30 uur tot 16.30 uur.
De zaal is open vanaf 13.00 uur.
Bij binnenkomst kunt u één kaart kopen voor € 6,00. Iedereen speelt dus de hele middag met één kaart.

Voor de € 6,00 voor de kaart krijgt u aan het begin van de middag een kopje koffie of thee en in de pauze nog een drankje.

De bingomiddagen worden op tijd bekende gemaakt in de bijlagen bij het maandelijke tijdschrif "ONS".