Ons

ons De KBO-Brabant geeft maandelijks een tijdschrift uit voor de leden van de KBO-Brabant.

In het tijdschrift staat natuurlijk veel actuele informatie voor de leden, maar elke maand staan er ook interessante achtergrondverhalen in die de senioren aanspreken. Per jaar wordt 11 keer het tijdschrift bij de leden van de Senioren Vereniging Gilze bezorgd. In de maand augustus verschijnt de ONS niet vanwege de vakantie. De ONS wordt in Gilze en omstreken door 27 bodes rondgebracht. Iedere bode heeft een eigen vaste route.


nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven bij de ONS

De meeste leden van de Senioren Vereniging Gilze kijken uit naar de ONS, vanwege de maandelijkse nieuwsbrief van de Senioren Vereniging Gilze. In de nieuwsbrief staan uitnodigingen, berichten en aankondigingen van activiteiten van de Senioren Vereniging Gilze.
Het opgeven voor activiteiten gaat niet meer zoals dat vroeger ging met een antwoordstrookje bij de ONS, maar opgeven doet u in het Trefpunt (Kerkstraat 81) of via email (info@sv-gilze.nl).

Wilt u een adreswijziging op tijd doorgeven aan het bestuur? Dit kan op hetzelfde adres, Kerkstraat 81. Dat voorkomt veel fouten bij de bezorging. Wijzigingen kunt ook doorgeven kan via info@sv-gilze.nl

De ONS en de nieuwsbrieven zijn altijd te vinden op de ONS pagina.