Warme Maaltijd Dienst "Tafelje Dek Je"

De warme maaltijddienst is een activiteit die los staat van de Senioren Vereniging Gilze, maar het is nuttig om deze dienst hier te vermelden, omdat reeds veel leden hiervan gebruik maken.

Als de huisarts, de maatschappelijk werker of de thuiszorg het nodig vindt, dat de warme maaltijden bij u aan huis gebracht worden, nemen zij contact op met de "warme maaltijddienst"

Zelf contact opnemen met een coördinatrice kan ook.

De warme maaltijden worden in de keuken van Zorgcentrum St. Franciscus bereid en door de bezorgers (van maandag t/m vrijdag) bij u aan huis afgeleverd. De maaltijden voldoen aan de eisen gesteld in de HACCP en elk dieet kan verzorgd worden.

Senioren, die nog redelijk mobiel zijn, kunnen gebruik maken van het eetpunt in Zorgcentrum St. Franciscus . Er wordt daar gezellig gezamenlijk gegeten.

De contactpersooon van de warme maaltijddienst in Gilze en Hulten is:
Lucy Ophof tel. 06-13 99 05 19 Graag alleen dit nummer bellen !
Voorzitter Gilze en Hulten Jan Ophof tel. 451906