Als u lid wilt worden van Senioren Vereniging Gilze

U belt naar een ledenwerver van de Senioren Vereniging Gilze (zie onder), of u stuurt een email naar info@sv-gilze.nl met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer.
Na uw aanmelding neemt een ledenwerver van de KBO afdeling Gilze contact met u op om u informatie te geven en uw eventuele aanmelding op te nemen.

Er is een brochure beschikbaar over het werk van de Senioren Vereniging Gilze. (digitaal en op papier)
Brochure Senioren Vereniging Gilze downloaden.

De ledenwerver van de Senioren Vereniging Gilze is: Mevr. Lenie Diepstraten 0161-455995

U bent van harte welkom!

De Senioren Vereniging Gilze organiseert vele activiteiten op het gebied van cultuur, educatie, ontmoeting, sport en zingeving. Ook worden uw belangen op lokaal niveau behartigd richting gemeente en overige instanties en kunt u gebruik maken van de diensten van vrijwillige ouderenadviseurs, belastinginvulhulpen en administratieve ondersteuners.

Als lid van Senioren Vereniging Gilze, bent u tevens lid van KBO-Brabant. Van KBO-Brabant kunt u de volgende diensten en lidmaatschapsvoordelen verwachten:

Ik wil graag lid worden van de KBO in Gilze
Vul onderstaand formuier in en klik op de knop verzenden,
we zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
(vergeet u niet het controlegetal correct in te vullen?)
  * verplichte velden
Naam *
M/V m v
Adres *