foto_1 foto_2 foto_3 foto_4 foto_5 foto_6 foto_7 foto_8 foto_9 foto_10 foto_11 foto_12 foto_13 foto_14 foto_15 foto_16

Biljarten

Contactpersoon: Toon Brouwers tel. 455232, brouwerst@home.nl
Plaats: 't Trefpunt
Tijd: donderdag 13:30u - 16:30u
Contributie: € 12,= per jaar

Uitslagen van de competitie in 2018-2019

Stand onderlinge competitie (woensdagmorgen)

Bandstoten competitie 2019 (Einduitslag)

De biljartclub van SV-Gilze telt momenteel 30 leden. Met vier viertallen wordt al jaren deelgenomen aan de gemeentelijke biljartcompetitie. Die begint elk jaar in september en duurt, met een onderbreking in de maand december, tot in maart. Daarna is er een feestelijke afsluiting.

In december wordt er tussen Sinterklaas en Kerstmis een biljartmarathon georganiseerd. Dan wordt er zowel op woensdagmorgen, op donderdagmiddag, op zaterdag en op zondag gespeeld. De marathon wordt afgesloten met een gezamenlijke koffietafel voor deelnemers en hun partners.

Van september tot april wordt er op woensdagmorgen een onderlinge competitie gespeeld.
In april en mei is er het vierdagentoernooi tegen de biljarters van De Schakel in Gilze.

Verder wordt er deelgenomen aan het nederlaagtoernooi bij Reeshof 50+ in Tilburg. Bovendien zijn er nog de vriendschappelijke wedstrijden met de KBO's van Ulvenhout en Chaam. In de seniorensociëteit 't Trefpunt zijn drie biljarttafels beschikbaar.

Afscheid

Woensdag 22-5-2019 heeft de biljartclub tijdens de algemene ledenvergadering afscheid genomen van Dré Wirken als voorzitter. Ad Stevens is gekozen tot nieuwe voorzitter. Voorafgaande aan de vergadering is de kampioenswedstrijd van het onderlinge libre-toernooi gespeeld, tussen Toon Brouwers en Hans van Veen. Algehele kampioen is Toon Brouwers geworden. Er zijn enkele foto’s gemaakt tijdens deze vergadering: