foto_1 foto_2 foto_3 foto_4 foto_5 foto_6 foto_7 foto_8 foto_9 foto_10 foto_11 foto_12 foto_13 foto_14 foto_15 foto_16

Bridge

Contactpersoon: Toon Timmermans tel. 455212, toon.corry@gmail.com
Plaats: 't Trefpunt
Tijd: woensdag 18.45u. - 22.00 u.
Contributie: €2,00 per maand, inschrijfgeld € 10,00

De Bridgeclub van SV-Gilze telt op dit moment 59 leden.
De club speelt elke woensdagavond een competitiewedstrijd van 6 x 4 spellen. Dankzij het gebruik van bridgemates is de uitslag binnen enkele minuten na afloop bekend.
De club speelt nu nog in twee lijnen, maar t.z.t. zal ook een derde lijn beschikbaar zijn.
We spelen wel wedstrijden, maar toch staat de gezelligheid voorop. Daarom is er 1 keer per maand dan ook een nazit met een hapje en een drankje, in principe laatste woensdag van de maand.
Naast de woensdagavonden is er ook gelegenheid om met een eigen ploegje te spelen in de soos op maandagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagmiddag. De club heeft materialen voor 18 speeltafels. U moet dan wel zelf zorgen voor een speelgroepje van 4 personen.
Kom gewoon een keertje meespelen om de sfeer te proeven. U bent van harte welkom.