foto_1 foto_2 foto_3 foto_4 foto_5 foto_6 foto_7 foto_8 foto_9

Plaats: 't Trefpunt
Tijd: woensdagmiddag 13:00u - 16:00u
Contributie: geen

De handenarbeidclub van de Senioren Vereniging Gilze is in 2011 gestart als initiatief van een aantal leden.
Het voornaamste doel is om er voor iedereen een gezellige middag van te maken met ruimte voor elkaars idee├źn.
Iedereen brengt zijn eigen werkstukje en materialen mee en neemt die na afloop weer mee naar huis.

De voorbeelden die genoemd worden zijn: borduren, breien, haken, kaarten maken in verschillende technieken, hardanger en kantklossen, maar als u nog een ander idee hebt, bent u van harte welkom.

Het is niet de bedoeling dat er "les" gegeven wordt! Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden; u brengt immers zelf uw materiaal mee.

De consumpties zijn natuurlijk wel voor eigen rekening.
In de regel zijn de bijeenkomsten van de handenarbeidclub op woensdagmiddag.
Heel uitzonderlijk wordt er op woensdagmiddag een andere activiteit georganiseerd.
De handenarbeid wordt dan verplaatst naar de maandagmiddag.