foto_1 foto_2 foto_3 foto_4 foto_5 foto_6 foto_7 foto_8 foto_9

Linedance

Contactpersoon:Joke van Engelen tel. 451918, koosvanengelen@home.nl
Plaats: De Schakel
Tijd: donderdag 10.00 u - 11.30 u.
Contributie: €30,= per jaar

De line-dance club is in september 2004 opgericht. Intussen staan er al heel wat ingestudeerde dansen op het programma.

Elke donderdagmorgen, in de periode van september tot en met mei danst deze club in de grote zaal van De Schakel onder leiding van Tonnie Vos-Deijkers.

De Gilze Senioren Line-dance club telt momenteel zo’n 36 leden.

Het is een prachtig gezicht om deze groep synchroon te zien bewegen in de grote zaal.

Fouten kun je eigenlijk niet maken, want bij Line-dance noemen ze dat gewoon een variatie op de danspasjes.

Een danspartner heb je ook niet, want de hele groep maakt tegelijk dezelfde pasjes en figuren.

Door de enthousiaste reacties van de leden is deze club in korte tijd uitgegroeid tot een alom gewaardeerde activiteit van de Senioren vereniging Gilze.