⇑ Bezoek aan de Süleymaniye-moskee... ⇑
⇓ Etentje met de gymclubs. ⇓
(geplaatst op vrijdag 12 april 2019)

Bridge competitie

foto Tijdens onze jaarvergadering is besloten om een bridgecompetitie op te starten.
Er waren verschillende redenen: hiervoor speelde onze club steeds losse zittingen.
Het kwam toen vaak voor dat er paren waren die de ene week in de hoogste en de andere week weer in de laagste lijn speelde.
Om meer stabiliteit te creëren in het spel van deze "jojo" paren is de competitie als proef opgezet.
Naar mate er meer zittingen werden gespeeld werd ook het enthousiasme steeds groter. Nog een welkome bijkomende reden ook de opkomst werd hoger dan voorheen!
Vooralsnog zijn er nog 2 competities daarna we gaan evalueren of we wel of niet verder gaan met het spelen van competities.
De winnaars van deze eerste competitieronde zijn in de A-lijn Joke Hendrickx en Toos Aarts met 58,65% en in de B-lijn Rineke Jacobs en Jeanne Swolfs met 59,60%