⇑ Bezoek Schrobbelèr (1) ⇑
⇓ Uitreiking speld Wim van Wezel ⇓
(geplaatst op zaterdag 15 juni 2019)

VRIJWILLIGERSBIJEENKOMST OP VRIJDAG 7 JUNI 2019

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6
Bestuursleden van alle clubs die onder SVGilze vallen waren uitgenodigd voor een bijeenkomst in ‘t Trefpunt als dank voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Vanaf 17.30 uur was iedereen welkom, toen wij net na half zes binnen kwamen was de zaal al gevuld, wij dachten dat we de tijd verkeerd gelezen hadden. Nee, werd ons verzekerd dit is standaard, veel mensen zijn bang dat ze niet bij mensen kunnen zitten die ook tot hun clubje horen en reserveren daarvoor al een plaatsje. Weten we ook weer voor een volgende keer.

Na een welkomdrankje en een woordje door voorzitter Joop de Jonge kwamen de tongen los. Verrast werden we met een 3-gangen menu: vooraf soep, daarna 2 soorten koude schotel één met vis en één met vlees en ijs na. Dit alles werd geserveerd door de vrijwilligers van de bardienst. Tussentijds werd steeds gevraagd of er nog iets te drinken ingeschonken kon worden. Al met al: super. Mede daardoor nam de spraakwaterval in de loop van de avond toe.

Nadat de tafels afgeruimd waren werden we verrast met een quiz die Annet Cleijsen en Joke Hendrickx in elkaar gezet hadden. Deze was uit verschillende disciplines opgebouwd, kennis van SVGilze, Gilze en van Noord-Brabant. Per clubje moest geprobeerd worden zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. In totaal kon men 57 punten halen, het hoogst behaalde aantal punten was 41, door de fietsclub. Onder discussie en gelach werden de vragen beantwoord, in de hoop dat het geheugen men niet in de steek liet. Zo werd het snel 22.30 uur, dit betekende einde van een geslaagde, gezellige avond.
Bestuur en vrijwilligers van de bediening bedankt.

Een vrijwilliger