⇑ Uitstapje naar het nieuwe van der... ⇑
⇓ Eerste nieuwsbericht ⇓
(geplaatst op woensdag 20 februari 2019)

Maandag 25 februari computer inloopdag in het “Trefpunt” te Gilze.

De computerclub van de Senioren Vereniging Gilze, door Seniorweb erkend als PC Leercentrum, gaat door met het organiseren van inloopdagen voor senioren voor de iPad van Apple, de tablet van Samsung, Smartphone, laptop en PC.
Er is veel vraag naar hulp bij het gebruik van de tablets en de nieuwste telefoons. Die hulp willen wij u gratis bieden. Wij laten u zien, tijdens inloopdagen, wat je met een tablet en de smartphone kunt doen. In 2019 gaan we door met inloopdagen op de laatste maandag van de maand. De inloopmiddag in februari is op maandag 25 februari 2019. De inloopdagen in “Het Trefpunt” in de Kerkstraat 81 zijn voor iedereen, ook niet leden, vrij toegankelijk van 14.00 uur tot 16.00 uur. U bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden. Breng wel uw tablet en/of smartphone mee.
Wij willen u eventueel ook adviseren bij de aankoop van een tablet en PC en de aanschaf van eenvoudige boeken. Er zijn ook boeken ter inzage aanwezig tijdens de inloopdagen.

Hebt u problemen met uw PC of laptop, wij verlenen zo nodig hulp bij u thuis, tegen een kleine vergoeding van de onkosten.

Informatie bij: Ad Willems, telefoon: 0161-451719 e-mail: willemsvangeel@home.nl