⇑ Naar de film! ⇑
⇓ Computer inloopdag in 't Trefpunt ⇓
(geplaatst op dinsdag 26 februari 2019)

Uitstapje naar het nieuwe van der Valk Hotel met lunchbuffet en rondleiding.

Op maandag 25 februari, het was een prachtige lenteachtige dag, verzamelden 53 leden van onze seniorenvereniging zich bij het “van der Valk exclusief Hotel” in Tilburg.
In de prachtige ruime hal werden we welkom geheten door Michael, een lid van de van der Valk familie. Hij nodigde ons uit naar het restaurant, waar we konden genieten van een heerlijke lunch in buffetvorm. De keuze was reuze met een koud, een warm en een toetjes buffet, koffie en thee en vruchtensappen.
Na het eten werd de groep opgedeeld in tweeën en werden we rondgeleid door het prachtige moderne, sfeervolle gebouw.
Het hotel heeft 150 kamers, waarvan we een comfortkamer konden bekijken en een super de luxe suite. Het behang van de muren is uitgevoerd met afbeeldingen van Tilburg en de Beekse Bergen.
Daarnaast heeft het hotel op de 7de verdieping een wellness gedeelte met sauna, zwembad, fitnessruimte en een skybar. Dit is op de bovenste etage met aansluitend een dakterras. Hier heb je een prachtig uitzicht op de omgeving van Tilburg. Bij helder weer is het provinciehuis van Den Bosch zelfs te zien.
Daarna gaan we met de lift naar beneden naar de 2de verdieping waar de zalen zich bevinden. Er zijn 10 multifunctionele zalen van diverse grootte. Deze zijn geschikt voor congressen, meerdaagse conferenties, maar ook voor familie- en bedrijfsfeesten. We mochten ook nog een kijkje nemen in het live cooking restaurant, waar we uitleg kregen van het zaterdagavond diner arrangement. Hiermee sloten we de rondleiding af en kon ieder weer huiswaarts gaan.
Het was een bijzondere ervaring om in zo’n groot, modern gebouw eens rond te mogen kijken.
We komen wel eens terug voor een kopje koffie, te eten of te slapen.
(kijk ook op de fotopagina)