⇑ Etentje met de gymclubs. ⇑
⇓ Bezoek aan Chassé voor musical E... ⇓
(geplaatst op maandag 8 april 2019)

Eerste muziek middag

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Het was zo ver, zaterdag 6 april. Onze eerste muziek­middag. Wat was het spannend of er mensen zouden komen. Gerrit, onze muziekman zat al ruim voor 2 uur klaar met zijn spulletjes en bij binnenkomst draaide er al een vrolijk muziekje.
"Nu nog de mensen", zeiden Joke en Annet. Heel langzaam, maar zeker kwamen er mensen binnenlopen. Sommige al deinend op de muziek achter de rollater. Onder het genot van een kopje koffie of thee werd er gezellig gepraat en af en toe ook meegezongen. Gerrit zorgde voor een heel afwisselend programma, van instrumentaal tot Nederlandstalig gezongen en tussendoor liedjes uit de jaren, die voor velen uit een vroeger leven dateerden. Denk bijvoorbeeld aan Adamo, Abba en de Everly Brothers. Men kon ook verzoekjes indienen en als Gerrit die niet voorradig had, werden ze genoteerd en draait hij ze de volgende keer.
Er werd ook gedanst, Joke gaf met Gerrit een rumba ten tonele en later nog een chachacha.
Toen er een mooie wals werd gedraaid werd ook hiervoor de vloer getest. Al met al was het een heel gezellige middag geworden, waar in totaal 27 mensen aan hebben deelgenomen. Ieder op zijn manier.
Onder het genot van een wijntje of een biertje met een knabbeltje van de club er bij was de middag toch snel voorbij gegaan en om 5 uur gingen de mensen blij en voldaan naar huis.
Bij navraag vond men het heel gezellig en was men vast van plan de volgende 1ste zaterdag van de maand, namelijk op 4 mei weer terug te komen.
Hopelijk bent u dan ook van de partij, want hoe meer zielen hoe meer vreugd.