⇑ Bridge competitie ⇑
⇓ Eerste muziekmiddag ⇓
(geplaatst op donderdag 11 april 2019)

Etentje met de gymclubs.

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6
Onverwacht werden we uitgenodigd voor een ontspannen avond met de gymclub van de KBO op 5 april.
Het organisatieteam, Margriet Aarts en Netty Feskens, verwachtte ons op een etentje samen in ’t Trefpunt en daarna nog een gezellig samenzijn.
Velen namen de uitnodiging aan om elkaar op een informele manier te ontmoeten in plaats van in gymtenue.
Bij binnenkomst stond het ontvangstcomité klaar en iedereen kreeg consumptiebonnen aangereikt waarna we plaatsnamen op een toebedeelde plaats.
Van zowel de groep "Actief en Fit" als van de groep "Meer bewegen voor ouderen" waren een groot aantal leden present.
De leden van de twee groepen waren over verschillende tafels verdeeld. We werden welkom geheten door Joop de Jonge, voorzitter van de KBO-Gilze, die ons hartverwarmend toesprak.
Nadat we een gezellig praatje met elkaar werd het buffet klaargezet door slagerij de Jong. Een smakelijk koud en warm buffet met lekkere hapjes. Er was meer dan genoeg voor iedereen.
In tegenstelling tot de lichamelijke inspanning op de gymclub was er nu tijd voor de geestelijke ontspanning. Riet van Roozendaal had voor een leuke puzzel gezorgd.
De hersens werden gekraakt om plaatsnamen te vinden bij de zinnen.
Met elkaar werden de meeste vragen opgelost en natuurlijk was er uiteindelijk een winnaar die met een bos bloemen werd verrast.
Een gezellig ontspannen avondje met de twee groepen waarbij het accent lag op gezellig samenzijn zonder lichamelijke inspanning.

kijk ook op de fotopagina, daar staan alle foto's