⇑ Koninklijke onderscheiding ⇑
⇓ In gesprek over het levenseinde ⇓
(geplaatst op zondag 28 april 2019)

Mag ik me even voorstellen?

Cees van Dongen Omdat ik sinds de laatste algemene ledenvergadering lid ben geworden van het Algemeen Bestuur, is mij gevraagd me even voor te stellen. Nu, bij deze!
Mijn naam is Cees van Dongen, 63 jaar jong en woonachtig aan de Alphensebaan. Ik ben getrouwd met Maria en samen hebben we 3 kinderen: Bram, Anne en Eline.
Tot anderhalf jaar geleden ben ik mijn leven lang werkzaam geweest in het onderwijs. De laatste 25 jaar was dat bij SG. Van Cooth in Breda, waar ik bedrijfsadministratie en economie heb gegeven. Ik kreeg op een gegeven moment dermate gehoorproblemen dat lesgeven niet meer mogelijk was. Ik heb toen met een regeling het onderwijs kunnen verlaten. Toen kwam de tijd voor nieuwe dingen. Ik werd door de KBO gevraagd om belastinginvuller te worden. Dat is leuk werk, want je komt bij allerlei mensen over de vloer en je voelt dat de cliƫnten vertrouwen in je hebben.

Een half jaar geleden werd me gevraagd om 2e penningmeester te worden. Daar ben ik ook ingestapt en heb samen met Dick Jansen al verschillende keren de financiƫn van de KBO doorgenomen.
Verder ben ik penningmeester bij onze actieve buurtvereniging De Alphensebaan en verricht nog wat klusjes voor de sponsorcommissie van VV. Gilze. Op zondag ben ik daar ook vaak te vinden als onze dochters voetballen. Verder probeer ik elke dag een uur met onze hond te wandelen.
Ik hoop dat u nu een klein beetje een beeld van mij hebt gekregen en ik wil graag mijn steentje bijdragen aan onze Seniorenvereniging.