⇑ Koersbalclub "De Curve" Gilze vie... ⇑
⇓ Cees van Dongen stelt zich voor ⇓
(geplaatst op maandag 29 april 2019)

Koninklijke onderscheiding

Jose Jacobs Het heeft Zijne Majesteit behaagd te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau J.C.M. (José) Jacobs uit Gilze. Zij is sinds 2008 lid van onze vereniging.

Al 19 jaar voorzitter van zangvereniging Gilzer Cantorij en de laatste jaren ook secretaris. Ze is kartrekker van vele activiteiten. Ze heeft ook nadrukkelijk oog voor de medemens. Het is dankzij haar dat het koor nog bestaat. Desnoods haalt ze koorleden die geen vervoer hebben, zelf op.
Ze is achttien jaar actief voor het GarangoFonds BE/Stichting Missie Animatie voor Burkina Faso. Regelmatig bezoekt ze dit project.
Vicevoorzitter van het parochiebestuur St. Petrus’Banden en in die hoedanigheid contactpersoon voor de vrijwilligers en pastorale beroepskrachten. Maakt namens de parochie deel uit van de commissie die samenvoeging van zes parochies voorbereidt.
Helpt mee met de begeleiding van insulinepatiënten in huisartsenpraktijk.
Was vrijwilliger en bestuurslid van het Oranjecomité.
Sinds twee jaar voorzitter cliëntenraad Zorgcentrum St. Franciscus en is mantelzorger voor haar vader.

2000-heden Voorzitter en secretaris (2017) Zangvereniging Gilzer Cantorij
2001-heden Ondersteuner van en vrijwilliger voor het GarangoFonds BE/Stichting Missie Animatie
2010-2014 Vrijwilliger en bestuurslid Oranjecomité Gilze
2010-heden Helper praktijkondersteuner met insulinepatiënten huisartsenpraktijk