⇑ Bezoek aan de Kersenhof in Raamsd... ⇑
⇓ Fietsen op donderdag ⇓
(geplaatst op zaterdag 6 juli 2019)

Gouden jubileum van zangkoor “de vrolijke zangers”

Spontaan in 1969 ontstaan als onderdeel van de KBO bestaat het gemengd koor “de vrolijke zangers” 50 jaar; dat kan niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom besloot het bestuur met instemming van de leden dit passend te vieren.
Dinsdag 25 juni zijn wij bijna voltallig met tropische temperatuur na de middag gezamenlijk vertrokken naar het museum van Henk en Cor van Loon in Dongen. Hier werden wij ontvangen met koffie of thee met gebak in de gezellige kantine.
Daarna heel veel informatie en een rondleiding door Henk die op een leuke manier kan vertellen over zijn uitgebreide verzameling; oldtimer tractoren, werktuigen, fietsen, brommers en huishoud artikelen uit ver vervlogen tijden, zelfs een bidkapel op zolder. Onder het genot van een drankje was het gezellig napraten.
Omstreeks 17.00 uur na dank aan Henk en Cor vertrekken wij weer richting Gilze naar het trefpunt waar wij vriendelijk worden ontvangen door voorzitter van de SVG Joop de Jonge. Voor ons was een heerlijk koud en warm buffet klaar gezet met soep vooraf en een ijsje na. De bediening van de drankjes en het diner werd uitstekend verzorgd door vrijwilligers van de SVG, hiervoor onze hartelijke dank.
Het was een warme dag, zowel letterlijk als figuurlijk, en tevens een mooie afsluiting van het seizoen.
Na de vakantie start een nieuw zangjaar; het zou heel fijn zijn als er nieuwe zangers en zangeressen zich bij ons aansluiten; wij repeteren dinsdag middag van 13.30 tot 14.30 uur in de Sleutel. Kom eens luisteren of meezingen; alle SVG leden zijn welkom.

A H secr.