⇑ Eerste les Tai Chi ⇑
⇓ Voorstelling "Ons kan niks gebeur... ⇓
(geplaatst op zondag 25 augustus 2019)

Verrassing reis Senioren Vereniging Gilze

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7
Op 23 augustus om 12.30 uur zijn we onder een stralende zon de rolerisuit bus aan het vullen. Dankzij enthousiaste vrijwilligers is het prima gelukt. Tegen 13.00 uur kwam er een tweede bus zodat we konden vertrekken. In het begin hadden we nog wel wat file. Dat mocht de pret niet drukken. We waren vol verwachting: waar gaan we naar toe? Om 14.10 uur kwamen we op de verrassende bestemming aan. Een prachtig landgoed in bezit van het Brabants Landschap: Mattenburgh. Bij de Orangerie genoten we van 2 kopjes koffie/thee met gebak. De beheerder kwam even een uitleg geven over de geschiedenis. Omdat het buiten was, konden we het jammer genoeg niet goed verstaan. We kregen allen een mooie verzorgde folder met een beschrijving van al het moois en een route. We konden vrij wandelen in de tuinen. We zagen het koetshuis, een Chinees en Japans bruggetje, de villa en een standbeeld van zwarte zwanen. Het is teveel om op te noemen. Onze fotograaf, Wim, heeft alles meteen naar de site gestuurd zodat iedereen na kan genieten. Op sommige plaatsen waren wel kiezels wat moeilijk was voor de rolstoel begeleiders. Na genoten te hebben van de wandeling en nog een drankje was het weer tijd voor vertrek. De terugreis verliep soepel. Bij ’t Trefpunt stond weer de prima verzorgde koffietafel klaar. Meteen aan tafel, want anders werd de kroket koud. We hebben allen heerlijk gegeten. Daarna moe en voldaan weer naar huis. De begeleiders brachten de zorgvragers weer veilig thuis en de geleende rolstoelen weer terug naar Corrie. Na wat verwarring klopte dit ook weer. We hopen dat iedereen heeft genoten. Dank aan allen die hier aan mee gewerkt hebben. Wat mogen we in Gilze trots zijn op onze vrijwilligers. We hopen voor volgend jaar weer een mooie bestemming te vinden en hebt u ideeën, laat het even weten.
Kijk de foto’s op SVGilze en bent u nog geen lid, u bent welkom.

Tonnie Wirken.