⇑ Wandelen bij het Smokkelaartje ⇑
⇓ Eerste les Tai Chi ⇓
(geplaatst op woensdag 28 augustus 2019)

Inloopdagen en cursussen iPad en Samsung

Beste senioren,

De tijden veranderen en de oude computer is minder in trek bij de senioren.
De Tablet van Samsung en de iPad van Apple en dergelijke zijn in opkomst, ook bij de senioren.
Het verschil tussen een computer of een tablet zit hem in de besturing. (aanraakscherm).
Het gebruiksdoel is meestal gelijk, zeker bij de senioren. (surfen en e-mailen).
Een tablet heeft soms Android als besturingssysteem (b.v. van Samsung of Asus) en een iPad werkt met iOS van Apple. En dan is er nog de tablet met Windows als besturing.

De computerclub van de SVGilze gaat door met het organiseren van inloopdagen voor senioren en cursussen voor de iPad van Apple en de tablet van Samsung.
Er is nu al veel vraag naar hulp bij het gebruik van de tablet. Die hulp willen wij u bieden tijdens inloopdagen. Ook is er behoefte aan korte cursussen.
De inloopdagen zijn voor iedereen, ook niet leden, vrij toegankelijk op elke laatste maandag van de maand te beginnen op maandag 30 september 2019 van 14.00 uur tot 16.00 uur.
U bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Het gebruik van een consumptie wordt op prijs gesteld.
Breng wel uw tablet mee. Wij willen u eventueel ook adviseren bij de aankoop van een tablet en de aanschaf van eenvoudige boeken.
Boeken die al besteld zijn worden overhandigd tijdens de inloopdag.

De korte cursussen starten:
- Voor de ipad (van Apple) op dinsdag 29 oktober van 13.30 tot 15.30 uur.
- Voor de Samsung op donderdag 31 oktober van 13.30 tot 15.30 uur.
De cursussen bestaan uit 5 lessen van ongeveer 2 uur inclusief een pauze voor koffie of thee. De kosten voor de cursus zijn € 35,00 voor 5 lessen, inclusief boek en koffie of thee.
Wilt u met een cursus meedoen vul dan onderstaande strook in en lever deze in bij onze soos 't Trefpunt in de Kerkstraat 81 of bij Ad Willems, Hengelstraat 39.
Mailen mag natuurlijk ook.
Ad Willems
e-mail: willemsvangeel@home.nl
✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂
Naam:                                   Adres:
Postcode:                                  Plaats:
Tel.:                                   E-mail:

Ik wil meedoen met de cursus (aankruisen wat voor u van toepassing is):
▢ iPad (Apple) dinsdag 29 oktober 2019 ▢ Samsung donderdag 31 oktober 2019