⇑ Najaarsconcert Seniorenorkest Gil... ⇑
⇓ Wandelen bij het Smokkelaartje ⇓
(geplaatst op zondag 1 september 2019)

Fietsen op donderdag

foto1 foto2 foto3 foto4
Op Donderdag 29 augustus was het weer de laatste fietstocht van SVGilze dit jaar.
De opkomst was groot, 28 personen waarvan 2 met scootmobiel en 2 met duo fiets.
Gemiddeld waren we per fietstocht met 24 personen, wat een mooie opkomst is. Het had hoger gekund, omdat er weleens iemand was die het was vergeten of zich verslapen had. Wat dit jaar opviel was dat de fietsclub meer jongere fietsers mocht begroeten, wat voor de komende jaren alleen maar goed is.
We hebben dit jaar 11 keer gefietst, 2 keer niet in verband met warmte en regen. Totaal is dat ongeveer 286 km en zonder ongelukken.
Eén keer een lekke band en één keer ketting problemen, maar dat kon onderweg opgelost worden.
Alle deelnemers waren zeer tevreden over de mooie routes en de gezelligheid tijdens het koffie drinken.
Ook de begeleiders waren dik tevreden over de opkomst dit jaar en willen volgend jaar zeker doorgaan met de fietstochten.
De eerste fietstocht staat al weer gepland op donderdag 4 juni 2020.
Allemaal nog een fijne tijd, een goede gezondheid en tot volgend jaar.

Groetjes Herman – Herman[den peep]- Bart.

Kijk ook op de fotopagina