⇑ Scootmobieltocht naar Trayplant ⇑
⇓ SV-Gilze in het weekblad Gilze Ri... ⇓
(geplaatst op dinsdag 10 september 2019)

15 jaar Linedance club

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8
Op 5 september, de eerste dansmorgen van het nieuwe seizoen, vierden we het 3e lustrum van onze linedance club.
De morgen begon zoals alle andere dansmorgens met 2 keer een half uur dansen en een half uur pauze. Er werden door onze leidster Tonnie nog 2 nieuwe dansjes uit gelest, wat vrij pittig was na 2 maanden niet gedanst te hebben.
Om kwart voor 12 stond in het “Trefpunt” voor 35 mensen een eenvoudige lunch klaar, die op een voortreffelijke wijze door Joop en 3 vrijwilligsters was klaar gemaakt.
Na de lunch werd door de voorzitter de routebeschrijving voor de bezoeklocatie uitgereikt aan de chauffeurs, maar wel onderste boven op tafel. De locatie was niet bekend gemaakt aan de leden en moest zolang mogelijk zo blijven.
Om kwart voor 1 reden 11 chauffeurs met passagiers naar de locatie in Dongenvaart met het “Karrewiel” als eindpunt. Ondanks het onzekere weer zouden we een spelmiddag doen, “Karregolf”. De groepen werden gevormd en we togen naar de speelweide met 18 holes. Het weer heeft zich keurig gedragen en de paraplu’s die we gekregen hadden hoefden niet open. Na ongeveer 1,5 uur waren alle spelers klaar en de slagbeurten genoteerd, er waren geen winnaars of verliezers maar wel lachende gezichten.
Weer samen in het eetcafé werden we getrakteerd op “karrekoek” met koffie, thee of een consumptie naar keuze. Tijdens het consumeren van deze lekkernij werd er gezellig gepraat over allerlei dingen. Nog een tweede rondje drankjes en pinda’s op tafel. Om half vier was het einde van ons gezellig dagje samenzijn met onze linedance club. Een geslaagd 3e lustrum.

Gerrit Peijs