⇑ Italiaanse muziekmiddag ⇑
⇓ Gilze 75 jaar geleden bevrijd ⇓
(geplaatst op zondag 20 oktober 2019)

Bodenavond op 18 oktober

Vrijdag 18 oktober zijn in ’t Trefpunt de bodes, die elke maand de ONS rondbrengen weer even in het zonnetje gezet. Deze vrijwilligers, die er elke maand maar weer voor zorgen, dat u de ONS en alle flyers met activiteiten weer in de bus krijgt, werden getrakteerd op een heerlijke koffietafel. Om 6 uur was iedereen aanwezig en had plaats genomen aan een gezellig gedekte tafel. Onze voorzitter sprak een woord van dank uit aan al onze bodes en vertelde, dat de ONS voortaan niet op donderdag, maar op dinsdag wordt verspreid. Hij legde ook uit, dat de losse flyers verleden tijd zijn en dat in november deze vervangen gaan worden door een heuse Nieuwsbrief, in kleur nog wel.
Daarna werd ieder uitgenodigd aan het buffet voor een kop soep en later om zijn broodjes te beleggen. Er was volop keuze van warm vlees tot salades.
Na het eten werden de gasten getrakteerd op een kleine kwis. Iedereen werd gevraagd te gaan staan en op de vragen die werden gesteld van waar of niet waar moest men of een rode of een groene kaart opsteken. Wie fout had geantwoord moest gaan zitten. Zo deden we dat vijf rondes, was goed voor de spijsvertering. Wie laatst overbleef mocht een prijsje uitzoeken.
Vervolgens kon ieder de avond invullen, zoals men wilde. De een ging biljarten, de ander een potje kaarten en weer anderen bleven gezellig een potje keuvelen onder het genot van een drankje. Om half elf ging eenieder weer voldaan naar huis na een gezellige avond in de soos van SVGilze.