⇑ Met SVGilze naar de Rooi Pannen (... ⇑
⇓ Uitnodiging Kom en Ontmoet ⇓
(geplaatst op zaterdag 16 november 2019)

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10 foto11 foto12 foto13 foto14

Vrijwilligersavond

Op 15 november was de jaarlijkse vrijwilligersavond.
Bij binnenkomst bleek het al gezellig druk te zijn. Nu nog een plekje zoeken en het feest kon beginnen zal ik maar even zeggen.
Toen iedereen een drankje had, begon de voorzitter Joop de Jonge met zijn welkomstwoord, waarin een en ander uitgelegd werd over de invulling van de avond. Er waren 63 mensen aanwezig op deze bedankavond. Iedereen werd bedankt voor zijn of haar inzet van het afgelopen jaar.
Er was gezorgd voor lekker eten met vooraf een heerlijke groentesoep. Dat ging er wel in want het was nogal koud buiten. Daarna werden er schalen met koude schotel op iedere tafel gezet. Een met vis en een met vlees. Die zagen er heel mooi uit en waren ook heel lekker, net als het toetje wat we erna kregen.
Toen iedereen zich tegoed had gedaan werd de avond verder verzorgd door Arie en Coby Tabeling uit Dongen. Zij presenteerden een muziekbingo. Ik had mij wel afgevraagd hoe dat zou gaan, want een bingo doe je nou ook niet elke dag, en zeker geen muziekbingo. Maar dat viel alles mee, voor een nieuweling als ik, op deze avond.
We kregen ieder een bingokaart met titels van Nederlandse liedjes die we aan moesten kruisen als we het liedje hoorden en natuurlijk was het de bedoeling dat we ook gezellig meezongen. Het werd een gezellige boel met al die liedjes uit onze jeugd. Zeker ook leuk om dan met hart en ziel mee te zingen en te dansen. Dat gebeurde ook. Iedereen beleeft dat op zijn eigen manier. Afhankelijk van de gestelde regels viel de bingo met cadeautje erbij net als bij een gewone bingo. Bij een dubbele bingo was het tossen met speelkaarten. Wie de hoogste kaart had was dan de gelukkige.
Na de bingo werd er nog gezellig nagepraat en om 22.45u was de afsluiting. Ik weet zeker dat iedereen net als ik genoten heeft van deze gezellige avond.

Hanny Broeders.
Kijk voor alle foto's in het fotoalbum