⇑ Die Zauberflöte ⇑
⇓ Natuurwandeling Riels Hoefke ⇓
(geplaatst op maandag 2 december 2019)

NATUURWANDELINGEN 2020 van Seniorenvereniging GILZE.

Wij kunnen weer terugkijken op een geslaagd wandeljaar. Veel deelnemers hebben aan de wandelingen deelgenomen, natuurlijk vanaf diverse locaties. Ook dit jaar hebben we 11 wandelingen die, naar onze mening, meer dan de moeite waard zijn.

Omdat de populariteit alleen maar toeneemt wandelen we voortaan met twee gidsen. Elke 3e donderdag van de maand wandelen we op een andere locatie. Het is mooi om te zien dat de gids ons steeds weer verrast door zijn kennis, ons meeneemt en laat genieten wat de natuur voor moois aan ons te bieden heeft. Hierdoor leren wij nieuwe plantjes, paddenstoelen enz. herkennen. Ook de bekoring van alle seizoenen, waar de natuur zich van een andere kant laat zien, helpt hieraan mee.

WILT U GÉÉN LID MEER ZIJN IN 2020 GEEF DIT DAN ZO SNEL MOGELIJK DOOR.

In 2020 blijft de contributie € 10,00. Heeft u gekozen voor automatische incasso, houdt u er dan rekening mee dat de contributie voor de natuurwandelingen naast de contributie voor SV-Gilze wordt afgeschreven. U kunt dan deelnemen aan 11 wandelingen. Mensen die zo maar één keer mee wandelen, ook als ze géén lid zijn van de SV-Gilze, betalen € 2,00 per keer. Carpoolmogelijkheid is aanwezig.

Onderstaand nog kort de spelregels:

Het verzamelpunt is bij ’t Trefpunt tussen 12.45 en 13.00 uur.
Wij carpoolen om 13.00 uur naar het vertrekpunt van de wandeling.
De wandeling duurt ongeveer 2 uur, de nadruk ligt op natuur en niet op afstanden.
Daarna gaan we, bij een locatie in de buurt, gezamenlijk iets drinken.
Leden die een keer niet mee kunnen geef dit door via e-mail aan janjokeboeren@gmail.com of telefonisch op 0161-455934.
Degene die géén lid is betaalt € 2,00 per keer.

Voor 2020 véél wandelplezier.

wegwijzer
Tot ziens op 16 januari 2020