⇑ Stand van zaken CBR ⇑
⇓ Die Zauberflöte ⇓
(geplaatst op vrijdag 6 december 2019)

Uitnodiging kerstconcert Lucaskerk Tilburg

Sinterklaas vertrekt alweer bijna uit ons land en dan betekent dat kerst niet lang meer op zich laat wachten. Om alvast in de sfeer te komen nodigen wij u graag voor het jaarlijkse kerstconcert van KBO-Brabant. Dat is dit jaar op woensdag 18 december 2019 in de Lucaskerk in Tilburg.

Koor Stella Vocalis uit Midden-Brabant verzorgt het muzikale gedeelte en zingt bekende én minder bekende kerstliederen. Natuurlijk wordt u van harte uitgenodigd om mee te zingen. Naast de kerstliederen is er tijd voor het kerstverhaal en voor een muzikale surprise.

Omdat het concert deze keer centraal in Midden-Brabant wordt aangeboden, is er dit jaar maar één KBO-Brabant kerstconcert.

Mis het niet en noteer de datum vast in uw agenda:

woensdag 18 december 2019
Aanvang 14.00 uur, einde: 16.00 uur.

Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Na afloop wordt een collecte gehouden.

Locatie: Lucaskerk, Lage Witsiebaan 91, 5024 DH Tilburg.

Het concert is georganiseerd door vrijwilligers van de werkgroep Identiteit & Zingeving van KBO-Brabant

Voor informatie bel naar KBO-Brabant, Eva Geelen, 073 6444066