⇑ Kerstdiners 2019 ⇑
⇓ Stand van zaken CBR ⇓
(geplaatst op vrijdag 27 december 2019)

Maandag 30 december laatste computer inloopdag van 2019 in het “Trefpunt” Kerkstraat 81 te Gilze.

De computerclub van de Senioren Vereniging Gilze, door Seniorweb erkend als PC Leercentrum, gaat door met het organiseren van inloopdagen voor senioren voor de iPad van Apple, de tablet van Samsung, Smartphone, laptop en PC.

Er is veel vraag naar hulp bij het gebruik van de tablets en de nieuwste telefoons.
Die hulp willen wij u gratis bieden. Wij laten u zien, tijdens inloopdagen, wat je met een tablet en de smartphone kunt doen.
In 2020 zijn de inloopdagen op de laatste maandag van de maand.
De inloop dag op 27 april is verplaatst naar 20 april 2020.
De inloopmiddag in december is maandag 30 december 2019.
De inloopdagen in “Het Trefpunt” in de Kerkstraat 81 zijn voor iedereen, ook niet leden, vrij toegankelijk van 14.00 uur tot 16.00 uur.
U bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden. Breng wel uw tablet en/of smartphone mee.
Wij willen u eventueel ook adviseren bij de aankoop van een tablet en PC en de aanschaf van eenvoudige boeken.
Er zijn ook boeken ter inzage aanwezig tijdens de inloopdagen.

U kunt u ook opgeven voor een tablet cursus.
Er starten in januari / februari weer cursussen voor de iPad op dinsdag 28 januari en voor de Samsung op donderdag 30 januari 2020. Vol is vol!

Hebt u problemen met uw PC of laptop, wij verlenen zo nodig hulp bij u thuis, tegen een kleine vergoeding van de onkosten.

Informatie bij:
Ad Willems