⇑ Nieuwjaarswens ⇑
⇓ Laatste computer inloopdag 2019 ⇓
(geplaatst op maandag 30 december 2019)

foto1 foto2 foto3

Kerstdiners 2019

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 december hebben weer vele leden van onze vereniging genoten van een heerlijk 5 gangen kerstdiner.

Deze kerstdiners werden gehouden in een prachtig versierde zaal met kerststukjes op tafel en veel brandende kerstlichtjes wat meteen voor de juiste sfeer zorgde.

Rond half vijf kwamen de eerste gasten binnen en zodra iedereen zijn plaatsje had gevonden werden ze getrakteerd op een aperitiefje. De voorzitter sprak een welkomstwoord uit en maakte van deze gelegenheid gebruik om de vrijwilligers, die deze avonden verzorgden hartelijk te danken.

Daarna werd aan de keurig gedekte tafels het voorgerecht opgediend, bestaande uit graved lachs zalm met rivierkreeftjes gevolgd door een bouillonsoep van ossenstaart.

Er werd tussen de gerechten door flink ruimte gemaakt met tijd voor een drankje. Het tussengerecht bestond uit een rundercarpaccio.

Voor het hoofdgerecht moest ieder even van tafel opstaan, omdat dit in buffetvorm werd geserveerd. Er was keuze uit rundersukade, kabeljauwfilet of maiskip.

Het diner werd afgesloten met dessert amuses, waarna men nog lekker kon natafelen, wat de sfeer ten goede kwam. Men had weer geweldig genoten en na 4 uur was het tijd om na een geslaagde avond weer richting huis te gaan.

De voorzitter dankte ieder voor hun aanwezigheid en wenste allen heel fijne kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2020.