⇑ Nieuwjaarsinloop SVGilze ⇑
⇓ Kerstdiners 2019 ⇓
(geplaatst op zaterdag 4 januari 2020)

Beste leden van SVGilze

Als voorzitter van de vereniging wil ik U allen namens het gehele bestuur een heel gelukkig en gezond 2020 toewensen. Een nieuw jaar ligt weer voor ons waar we met z’n allen weer iets heel moois van willen maken.
We zijn een heel actieve vereniging met zo’n 1000 leden en met heel veel enthousiaste vrijwilligers die het onze leden op velerlei manieren naar de zin willen maken.
Het afgelopen jaar zijn er verschillende veranderingen doorgevoerd, waaraan we nog een beetje moeten wennen, zoals de naamsverandering en de Nieuwsbrief.
Het bestuur was al jaren op zoek naar een vervanging van al die losse bladen in de ONS en al dat kopieerwerk wat daaraan vast zat.
Wij zijn erg tevreden over de Nieuwsbrief en vinden dat hij er keurig uit ziet. Gezien de vele positieve reacties, die we gekregen hebben zijn velen het met ons eens. Prachtig werk van onze redactie.
Naast al onze bestaande activiteiten hebben we ook voor 2020 weer een aantal nieuwe plannen klaar. We gaan in februari ook onze echtparen die beide 80 jaar of ouder zijn een gezellige middag aanbieden. Op 29 maart volgt het 65 jarig bestaan van SVGilze, waaraan alle clubs hun steentje bijdragen in de vorm van een optreden, een presentatie of anderszins.
We zijn altijd bezig om meer mensen te bereiken en over de vloer te krijgen en daarom komen we regelmatig met nieuwe ideeën.
Voor al dit werk zijn veel enthousiaste mensen nodig, dus hebt u tijd en energie! Laat het ons weten, we zijn blij met elke versterking.

Voorzitter Joop de Jonge