⇑ Hendrik Groen... zolang er leven ... ⇑
⇓ Nieuwjaarsinloop SVGilze ⇓
(geplaatst op dinsdag 14 januari 2020)

foto1 foto2 foto3 foto4

Senioren Expo Veldhoven

Dinsdag 14 januari jl. gingen we met 50 leden van de SV-Gilze naar de jaarlijkse 50+ beurs in Veldhoven. Om stipt 9 uur vertrokken we per bus en vanaf het begin verliep de reis heel vlot en vóór 10 uur stonden we in Veldhoven. Voor veel leden is het intussen traditie om naar de seniorenbeurs te gaan. Lekker slenteren tussen de sjaals, kussens, stoelen en reisbureaus. Gewoon een leuk dagje uit, met een lekker bakske koffie, broodje of ijsje. Gezellig naar muziek optredens luisteren, een mode- show bekijken en natuurlijk werd er ook kleding gepast en aangeschaft. Er zijn ook altijd optredens van bekende artiesten. Een heel vertrouwd gezicht ontbrak dit jaar op deze 50+beurs. Hennie Korsten, de man van Lya de Haas, is onlangs overleden. Speciaal voor Hennie was er een gedenkhoekje ingericht. Een heel mooi gebaar.
Maar net als altijd gaat de tijd snel en was het 3 uur, dus tijd om bij de bus te verzamelen en richting Gilze te gaan. Gepakt en gezakt stapten de leden in de bus, allemaal netjes op tijd. Dus de chauffeur kon op tijd vertrekken en ons veilig thuisbrengen. Geen files, dus rond 4 uur in Gilze.
Het was weer een mooie, gezellige dag.
Misschien........ tot volgend jaar.

Margriet Aarts.

Neem ook een kijkje in het foto album