⇑ IB-aangifte 2019 ⇑
⇓ Ogham en Maurice Leenaars ⇓

(geplaatst op zaterdag 8 februari 2020)

Kennismakingsavond nieuwe leden

Op vrijdagavond 7 februari j.l. gingen wij als nieuwe leden van Senioren Vereniging Gilze naar 't Trefpunt in de Kerkstraat voor een kennismakingsavond.
Alle bestuursleden waren aanwezig om ons te ontvangen en de tafels waren al mooi gedekt.
Willeke en Ellie kwamen ons voorzien van een drankje en langzaamaan druppelden de nieuwe leden binnen. We zagen veel bekende gezichten maar ook wel een aantal nieuwe.
De voorzitter Joop de Jonge heette iedereen van harte welkom en stelde elk bestuurslid aan ons voor. Hij vertelde dat er 50 nieuwe leden waren uitgenodigd, waarvan er ongeveer 28 positief hadden gereageerd. Ook vertelde hij dat de koffietafel en de drankjes ons werden aangeboden door de Senioren Vereniging! Wat een warm welkom! Later op de avond hoorden we dat dit een nieuw initiatief was en dus voor de eerste keer plaatsvond.
Daarna konden we ons tegoed doen aan een een heerlijke koffietafel. Wederom razendsnel geserveerd door Willeke en Ellie.
Na het eten schaarden we ons voor een scherm waarop een (zieke) Dick Jansen, penningmeester van de vereniging, uitleg gaf over de website van Senioren Vereniging Gilze. Een prima website waar je alles wat je wilt weten kunt vinden.
Hij vertelde dat er veel aan belangenbehartiging wordt gedaan op gemeentelijk niveau. Maar ook via KBO-Brabant bij provincie en overheid.
Hij liet ons zien dat er elke dag activiteiten zijn in 't Trefpunt. Zoals kaarten, koersbal, biljarten enz. En ook dat er veel clubs zijn binnen de vereniging. Een fietsclub, wandelclub, midgetgolfclub en o.a. ook drie gymclubs!
Op zondag 19 april bestaat SV Gilze 65 jaar. Er is dan een open dag in de sporthal waar alle groepen zich gaan presenteren. Wij werden allemaal uitgenodigd die dag te komen kijken en veel mensen mee te brengen!
Tot slot werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje.
Wat een leuke manier om kennis te maken met een vereniging en met andere leden!
Nogmaals hartelijk dank bestuur en lieve dames van de bar.

Peter en Rosemarie van Bavel