⇑ Belastingaangifte 2019 ⇑
⇓ IB-aangifte 2019 ⇓

(geplaatst op woensdag 19 februari 2020)

Maandag 24 februari computer inloopdag in het “Trefpunt” Kerkstraat 81 te Gilze

foto tablet cursus 2019
Tablet cursus 2019
De computerclub van de Senioren Vereniging Gilze, door Seniorweb erkend als PC Leercentrum, gaat door met het organiseren van inloopdagen voor senioren voor de iPad van Apple, de tablet van Samsung, Smartphone, laptop en PC.

Er is veel vraag naar hulp bij het gebruik van de tablets en de nieuwste telefoons.
Die hulp willen wij u gratis bieden. Wij laten u zien, tijdens inloopdagen, wat je met een tablet en de smartphone kunt doen.
In 2020 inloopdagen op de laatste maandag van de maand. Inloop dag op 27 april, verplaatst naar 20 april 2020
De inloopmiddag in februari is op maandag 24 februari 2020.
De inloopdagen in “Het Trefpunt” in de Kerkstraat 81 zijn voor iedereen, ook niet leden, vrij toegankelijk van 14.00 uur tot 16.00 uur.
U bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden. Breng wel uw tablet en/of smartphone mee.
Wij willen u eventueel ook adviseren bij de aankoop van een tablet en PC en de aanschaf van eenvoudige boeken.
Er zijn ook boeken ter inzage aanwezig tijdens de inloopdagen.

U kunt u ook opgeven voor een tablet cursus.
Er starten tablet cursussen in 2020 indien er voldoende deelnemers zijn.

Hebt u problemen met uw PC of laptop, wij verlenen zo nodig hulp bij u thuis, tegen een kleine vergoeding van de onkosten.

Informatie bij:
Ad Willems